Статті

Не варто недооцінювати важливість цього розділу. Адже, статті - це стисло подані знання через призму власного досвіду. Переглянувши їх, можна своєчасно отримати надзвичайно важливу інформацію, для пошуку якої довелось би витратити море дорогоцінного часу! Переважна більшість статей, які Ви тут знайдете, включені в книгу бізнес-тренера “Трансформація проблем - секретна зброя буддистів!” з циклу “Таємниці Тибету!”. Гарного Вам перегляду!

Квіти на смітнику ніколи не запахнуть...

Багато-хто турбується лише про своїх дітей, лише про свою сім'ю, лише про себе! І вони сподіваються на щастя?

“В моєму словнику слово “неможливо” не існує!”

Наполеон Бонапарт колись подарував людству чудовий вислів: "В моєму словнику слово "неможливо" не існує!" А ще він відкрив нам великий секрет всього однією натхненною фразою: "Я досягнув успіху в усьому, за що брався, тому що я цього хотів. Я ніколи не вагався, і це дало мені перевагу над рештою частиною людства". Чудова філософія, чи не так? І ким би не був Бонапарт у політиці, а його слова не залишають байдужим нікого!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Без мудрості життя пройде даремно...

Де і хто сьогодні нас вчить мудрості? Ми, навіть, її визначення точного не знаємо. Та життя без мудрості - це життя без щастя. Ми ставимо собі мету, а досягнувши її, знову блукаємо по колу... Або ще гірше: йдемо вниз.

Думка матеріальна?

Давня східна мудрість каже: ми є тим, про що ми думаємо! А про що ми думаємо?..

Моя аудієнція в резиденції Його Святості Далай-Лами XIV

Обличчя вже знайомого мені Тензіна Такли, прес-секретаря Далай-Лами XIV, випромінювало, спокій, розум та доброту одночасно. Відсутність втоми та внутрішню усмішку помітив би й сліпий, як кажуть. Це був той випадок, коли відсутність втоми та внутрішню усмішку помітив би й сліпий, як кажуть. На це враження накладалися ненав’язливий та простий стиль спілкування, самурайська впевненість, вишуканий східний етикет та західна освіта дипломата, яку містер Такла отримав у Оксфорді. Особистий шарм підсилювавла його вільна британська англійська у світському, але простому для розуміння варіанті. Я відразу собі відмітив на власному жаргоні: “О! Обличчя випромінює Оксфорд”

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Власні афоризми Володимира Коливая, бізнес-тренера “Анданте”

Афоризми, що Ви читатимете нижче, з'явилися, як результат власного життєвого досвіду бізнес-тренера. Це стислий розділ, який періодично буде поповнюватися новими думками. Відомі світу афоризми ми вже знаємо. Їх критикувати мало-хто наважиться, бо вони перевірені часом. А ось ці - вони новонароджені, і Ваш критичний погляд може щось відмести, а щось взяти собі на озброєння!

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Супер-команда під назвою “Вулик”!

Якось грайливо та загадково тато промовив: - "А до мене ввечері рій прилетить! Ну може вранці". Це звучало настільки інтригуючи, наче він з бджолами про це по телефону домовився. Я його питаю: "Ти це серйозно?" Каже здивовано: "Так". І продовжив: "Вранці прилітала два рази розвідка - раз (і загнув палець), перед обідом на моєму закинутому вулику уже виставили вісім вартових, щоб ніхто інший не захопив - два (і загнув другий палець). Так, прилетять" - сказав, кивнувши, і пішов собі поратись по господарству. Моє непідробне захоплення людиною, яка так досконало знає свою справу, мене переповнило. Я присів... "Невже дійсно прилетять???" - подумав я...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

«Ніколи не втрачайте віру в себе! Навіть тоді, коли в вас уже не вірить ніхто!»

А як Вам така думка: віра в себе в різних руках дає різні результати? Нестримне лідерство не вирішує долю успіху, як скальпель не вирішує результат операції, як пензлик не вирішує долю шедевра! Що ж тоді вирішує?..

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Сповідь: “Що руйнує нашу силу?”

Ми надто схильні до роздратування, гніву та злості, бо звикли бути правими. Нам рідко хочеться посміхатися, коли нас хтось повчає чи критикує. Ми тільки на словах визнаємо, що в критиці є позитив. А ще - ми завжди себе жаліємо. Тому і пряма критика в обличчя - це як ножем по рані. А даремно. Адже існує інше бачення...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

ОНОВЛЕНО: “Говорять відомі світу генії про маловідомі факти!”

Серед бізнес-еліти завжди цінувалися маловідомі факти про походження тих чи інших знань! Такі знання дають нам більш повне уявлення про реальність, руйнуючи закляклі стереотипи. Затратьте хвилинку, щоб дізнатися про факти, яких до цього, можливо, Ви й не знали...

Автор: Володимир Коливай (Volodymyr Kolyvai):

 1 2 3 >  В кінець »
© Анданте, бізнес-майcтерня 1991-2020
При будь-якому використанні матеріалів,
посилання на сайт business-trainings.kiev.ua є обов'язковим.
(044) 496-20-76, 496-20-77
Пошта: 04070, Київ-70, а/с №170
Нижній вал, 7-9, центральний вхід, 3 поверх