Статті

Не варто недооцінювати важливість цього розділу. Адже, статті - це стисло подані знання через призму власного досвіду. Переглянувши їх, можна своєчасно отримати надзвичайно важливу інформацію, для пошуку якої довелось би витратити море дорогоцінного часу! Переважна більшість статей, які Ви тут знайдете, включені в книгу бізнес-тренера “Трансформація проблем - секретна зброя буддистів!” з циклу “Таємниці Тибету!”. Гарного Вам перегляду!

“Острів в Океані”

Кожен з нас пливе в океані життя і шукає там острів. У кожного - він свій... І, знайшовши його у формі матеріального комфорту, кар'єри чи сім'ї, ми часто руками й ногами тримаємося за нього, як за надійний рятувальний круг. Та інтуїтивно, десь глибоко-глибоко всередині, відчуваємо, що настане день, і все це буде втрачено... І ця тривога невипадкова. Адже кожен наш "острів" чекають чотири випробовування! Буддизм говорить, що кожен такий міні-рай буде вщент змито чотирма видами хвиль:

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Чому у нас вдень нічого не видно?..”

Закон Карми живе в свідомості нашого народу в приказці: "що посієш - те й пожнеш!". Здавалось би формула справжнього стратегічного менеджменту власної долі, а на тотальне щастя кожен з нас просто приречений! Та де там! Все - навпаки...

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Що я зрозумів...

Що я зрозумів, так це те, що дехто з дітей ненавидить своїх батьків, бо ті вчать, як "правильно жити". Але діти хочуть жити своє, а не чуже життя! Вони більше, ніж ми, дорослі, мріють. І мрії ці - чистіші. Вони менше заздрять і більш схильніні до альтруїстичної дружби! Нам так далеко до дітей! Схоже, що ми від них безнадійно відстали і повністю запуталися у своєму "правильному житті"...

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Злість!

Якось, ідучи на роботу...

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Казка про роботу та гроші!”

Ми багато втрачаємо через незнання та лінь. Інколи, і через свою невпевненість. Грошей хочеться, а працювати над собою - не завжди! Очі купували б і купували б, а розум спить і спить...

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Якщо і є у Землі серце, то це - Індія!”

По Індії краще подорожувати довго і власним маршрутом, складеним при допомозі тих, хто Індію вже полюбив. Подорожуйте разом з нашим слайд-шоу, де ми зафіксували незабутні вершини гір, фрагменти з навчання в Його Святості Далай-Лами та вечір, проведений з Річардом Гіром під зоряним небом святої Бодхгаї!

Автор: Оксана Литвиненко, CEO

“Скажи, яку музику ти слухаєш і я скажу хто ти!”

«Скажи мені хто твій друг і я скажу хто ти!» Правда, якось і сумніватися не доводиться в правоті цих слів. Як кажуть, вони життям перевірені. Музика теж, як і людина, може бути різною! Тож, скажи мені яку музику ти слухаєш, і я скажу тобі хто ти!

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Вилазь, поки не пізно!

Жадібність - це найганебніша людська риса. Скільки ж горя всім від цих ненажер?! Жадібні люди - заздрісливі та властолюбиві. Уявіть жадібного святого, жадібного героя, чи жадібного друга свого життя! Правильно розумні люди кажуть: "Це все він через гроші зробив...". Тарас Петриненко якось написав про таких: "Продасть сестру і брата, як буде покупець. Ціна за маму й тата - зелений папірець". Живімо по-іншому!

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Притча “Про перевернутий догори дном глечичок”

Наступна казка - це епізод з одного з майстер-класів, проведених В. Коливаєм, де він пояснює недоцільність замкнутості при відвідуванні навчань: "Отже, де наш перевернутий догори дном глечичок? Його основні характеристики: Я все це знаю, не треба Мені нічого тут розповідати, це все не зовсім так, Я й так все це вже знав! І скрізь, звичайно, у цього глечика «Я» з великої букви і в центрі. Він, а не сама подія є для нього центром. Нерозумно, правда?"...

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Присвячується всім жінкам!

Якось останнім часом жінки стали все більше поступатися чоловікам. А даремно. Захоплення жінками футболом, рибалкою чи мисливством стосунки гармонійними не зроблять. Навпаки. Вони зроблять їх однобокими. Отже, краще залишайтеся собою!

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

 <  1 2 3 4 5 >  В кінець »
© Анданте, бізнес-майcтерня 1991-2017
При будь-якому використанні матеріалів,
посилання на сайт business-trainings.kiev.ua є обов'язковим.
(044) 496-20-76, 496-20-77
Пошта: 04070, Київ-70, а/с №170
Нижній вал, 7-9, центральний вхід, 3 поверх