Статті

Не варто недооцінювати важливість цього розділу. Адже, статті - це стисло подані знання через призму власного досвіду. Переглянувши їх, можна своєчасно отримати надзвичайно важливу інформацію, для пошуку якої довелось би витратити море дорогоцінного часу! Переважна більшість статей, які Ви тут знайдете, включені в книгу бізнес-тренера “Трансформація проблем - секретна зброя буддистів!” з циклу “Таємниці Тибету!”. Гарного Вам перегляду!

Ритм править світом!

Для того, щоб життя прожити успішно, потрібно зовсім мало: визначити його головний план, обрати правильний темп та ритм. От і все!

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“А де ж щастя?”

Багато-чого в житті ми робимо автоматично і не задумуючись! Бо так роблять всі, так прийнято. Нас манять, як і всіх, привабливі та гучні назви, мода, кіно та веселі друзі. Здається, що життя вирує щастям. Та цей штучний світ може нас, одного разу вхопивши, так і не дати довгоочікуваного щастя... Дивись – а ти вже в клітці. І на все життя. Все промайнуло, як сон! А де ж щастя?

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

В погоні за “успіхом”!

В погоні за "успіхом" (грошима та владою) нам не має справи до того, що там і як впливає на наш розум. Поки ми з вами шукаємо таке "щастя", власна гординя непомітно їсть нас з середини, мов іржа! Дуже мало в житті справжнього та багато штучного. Сучасний бізнес стає пустим і холодним. Але ж бізнес – це ми з вами! Сьогодні стало більше адвокатів, та справедливості все менше й менше… Сьогодні стало більше лікарів, та здоров’я не прибавилося ні в кого… Сьогодні переповнені вітрини, та порожньо у власній хаті... Але вихід є!

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Що таке “майстер-клас”?

Майстер-клас – це поняття, яке потрапило в бізнес, як не дивно, зі сфери музики та живопису. Як і звідки воно туди потрапило? Як і чому один з майстер-класів може стати в пригоді і Вам?..

Автор: Оксана Литвиненко, CEO

Що означає “Анданте”?

*На емблемі компанії "Анданте" Ви бачите першу букву, яка виглядає для кого химерно, для кого незрозуміло, а для кого весело!.. Що це?

Автор: Оксана Литвиненко, CEO

“Три закони “Анданте”!

Колись мудра людина сказала: «Купуючи квиток на концерт, не дивіться чия музика буде виконуватися: Баха, Моцарта чи Верді? Але обов’язково зверніть увагу в чиєму саме виконанні будуть звучати твори цих композиторів. Адже виконання – ось що є найголовнішим у концерті!» Отже, як керівник департаменту тренінгів "Анданте", із задоволенням ділюся баченням того, якою ми бачимо роль бізнес-тренера.

Автор: Оксана Литвиненко, CEO

© Анданте, бізнес-майcтерня 1991-2017
При будь-якому використанні матеріалів,
посилання на сайт business-trainings.kiev.ua є обов'язковим.
(044) 496-20-76, 496-20-77
Пошта: 04070, Київ-70, а/с №170
Нижній вал, 7-9, центральний вхід, 3 поверх