Ритм править світом!
Для того, щоб життя прожити успішно, потрібно зовсім мало: визначити його головний план, обрати правильний темп та ритм. От і все!

Колись Йогана Себастьяна Баха запитали, як йому вдається писати та виконувати таку геніальну музику? На це він відповів так: "О! Це зовсім легко: просто  в потрібний момент потрібно натискати потрібну клавішу!" Очевидно, що й майстерність власного життя залежить від якогось витонченого відчуття своєчасності. А головне, на мій погляд, від вчасно прикладених зусиль в правильному напрямку.   

Адже ми всі наповнюєм своє життя схожими цілями: прагненням до комфорту, успіху, відпочинку, збільшення кола друзів та щастя взагалі. І цього прагнуть майже всі. Але чи можна, навіть об'єднавши всі ці прагенння разом, назвати їх сенсом свого існування?! 

Колись я сказав татові: "Як люди не бояться прожити своє життя на цій землі, так і не послухавши ніколи сорокову симфонію Моцарта, так і не побувавши, бодай хоч раз, в Індії!?"

В ті часи юності, романтизм був сенсом мого життя - це точно! Але вже тоді були присутні й думки, які потужно контрастували радості моїх мрій: "Невже моїх батьків колись не стане?" Так, з шаленного романтизму та тривожних думок про сенс життя і розпочалася моя власна дорога. А у вас хіба по-іншому? 

І нехай суєта та матеріалізм не з'їдають наше щастя! Нехай жадібність поступово відступить, а невдоволеність іншими покине наші серця назавжди, бо щастя в егоїстичне серце не приходить! Тож, тримаймо пильно ритм постійного самовдосконалення, бо ритм править світом! 

*Цей спогад про юність виглядає дивно, але так хотілося читачеві подарувати спогад про його юність з романтизмом в душі та роздумами в серці про СПРАВЖНІЙ сенс свого життя! 


Автор: Володимир Коливай

© Анданте, бізнес-майcтерня 1991-2011
При будь-якому використанні матеріалів,
посилання на сайт business-trainings.kiev.ua є обов'язковим.
(044) 496-20-76, 496-20-77
Пошта: 04070, Київ-70, а/с №170
вул. Глибочицька 40, 3-тій поверх.