Що означає “Анданте”?
*На емблемі компанії "Анданте" Ви бачите першу букву, яка виглядає для кого химерно, для кого незрозуміло, а для кого весело!.. Що це?

Анданте — це один із музичних термінів, який при виконанні музичного твору орієнтує виконавця на вибір відповідного темпу. В перекладі з італійської Andante означає "кроком, не кваплячись". На наш погляд, правильно обраний темп власного життя може скорегувати його нав'язливо шалений темп. Як гадаєте? Адже ми так багато втрачаємо через метушню… А ще - "Анданте" означає унікальна можливість отримання знань при підтримці нашої команди професіоналів! Звертайтеся і Ви залишитеся задоволеними!

*На емблемі компанії "Анданте" Ви бачите першу букву, яка виглядає для кого химерно, для кого незрозуміло, а для кого весело! Якщо ж придивитися, то вона нагадує дуже унікальний, пірамідальної форми прилад, який Ви бачите на малюнку. Він називається метроном. За допомогою нього можна точно визначити, чи задати потрібний темп в музиці, дякуючи маятнику, який коливається в різні сторони і відбиває такт. Рухаючи на свій розсуд вагу на штанзі вище чи нижче, темп, відповідно, змінюється. Так ми управляємо темпом.

В тому числі, і темпом нашого життя!


* Відвідайте компанію, якою представлено цей проект: СП “ІМІДЖ ОСВІТА” при Києво-Могилянській Академії - курси англійської преміум класу!



Автор: Оксана Литвиненко, CEO

© Анданте, бізнес-майcтерня 1991-2020
При будь-якому використанні матеріалів,
посилання на сайт business-trainings.kiev.ua є обов'язковим.
(044) 496-20-76, 496-20-77
Пошта: 04070, Київ-70, а/с №170
Нижній вал, 7-9, центральний вхід, 3 поверх