“В моєму словнику слово “неможливо” не існує!”
Наполеон Бонапарт колись подарував людству чудовий вислів: "В моєму словнику слово "неможливо" не існує!" А ще він відкрив нам великий секрет всього однією натхненною фразою: "Я досягнув успіху в усьому, за що брався, тому що я цього хотів. Я ніколи не вагався, і це дало мені перевагу над рештою частиною людства". Чудова філософія, чи не так? І ким би не був Бонапарт у політиці, а його слова не залишають байдужим нікого!

Ми всі багато знаємо, багато чуємо, конспектуємо... Але чомусь так мало досягаємо... Чи не здається Вам, що тут є якийсь секрет? Секрет у всіх видатних людей, з якими мені в цьому житті пощастило зустрітися, дуже схожий (дивіться колонку "Вчителі" у розділі "Про тренера"). Такий секрет я, мов пазлики, приховав у цих статтях, які тут пропоную. Приділіть трішки часу, щоб їх переглянути та з'єднати в одну цілісну картину, і Ви знайдете там ключик, яким відкривається і Ваш, і мій, і успіх будь-кого з нас!

Лише не помиліться зі словом успіх. Я ніколи не вкладав у його зміст лише гроші. Гроші – це одна зі складових його результату.

Дякую за час!



Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

© Анданте, бізнес-майcтерня 1991-2017
При будь-якому використанні матеріалів,
посилання на сайт business-trainings.kiev.ua є обов'язковим.
(044) 496-20-76, 496-20-77
Пошта: 04070, Київ-70, а/с №170
Нижній вал, 7-9, центральний вхід, 3 поверх