Статті

Не варто недооцінювати важливість цього розділу. Адже, статті - це стисло подані знання через призму власного досвіду. Переглянувши їх, можна своєчасно отримати надзвичайно важливу інформацію, для пошуку якої довелось би витратити море дорогоцінного часу! Переважна більшість статей, які Ви тут знайдете, включені в книгу бізнес-тренера “Трансформація проблем - секретна зброя буддистів!” з циклу “Таємниці Тибету!”. Гарного Вам перегляду!

Що означає “Анданте”?

*На емблемі компанії "Анданте" Ви бачите першу букву, яка виглядає для кого химерно, для кого незрозуміло, а для кого весело!.. Що це?

Автор: Оксана Литвиненко

“Три закони “Анданте”!

Колись мудра людина сказала: «Купуючи квиток на концерт, не дивіться чия музика буде виконуватися: Баха, Моцарта чи Верді? Але обов’язково зверніть увагу в чиєму саме виконанні будуть звучати твори цих композиторів. Адже виконання – ось що є найголовнішим у концерті!» Отже, як керівник департаменту тренінгів "Анданте", із задоволенням ділюся баченням того, якою ми бачимо роль бізнес-тренера.

Автор: Оксана Литвиненко

А що там Дональд Трамп?

Дональд Трамп, найбільш ексцентричний і знаменитий американський мільярдер, засів за написання книг, щоб на прикладі власних помилок і перемог розповісти про те, як стати багатим і знаменитим.

© Анданте, бізнес-майcтерня 1991-2012
При будь-якому використанні матеріалів,
посилання на сайт business-trainings.kiev.ua є обов'язковим.
(044) 496-20-76, 496-20-77
Пошта: 04070, Київ-70, а/с №170
вул. Глибочицька 40, 3-тій поверх.