Без мудрості життя пройде даремно...
Де і хто сьогодні нас вчить мудрості? Ми, навіть, її визначення точного не знаємо. Та життя без мудрості - це життя без щастя. Ми ставимо собі мету, а досягнувши її, знову блукаємо по колу... Або ще гірше: йдемо вниз.

Стаття буде короткою:

Ревнощі, роздратування, гнів, жадібність, заздрощі, страх, агресивність, бурхливі емоції, ненаситне лідерство, помилки, неправильний вибір, хибна поведінка та висновки, втрати друзів та коханих, незрівноваженість та депресія, глухі кути, безвихідні ситуації та розчарування, одинокість та життя без добра і усмішки МАЮТЬ ОДНУ І ТУ Ж ПРИЧИНУ:

ВІДСУТНІСТЬ МУДРОСТІ


Саме мудрість, особисто я, шукаю вже давно, чим визнаю свою недосконалість. І скажу чесно, що чим вище вгору - тим важче йти. Але з кожним кроком, озирнувшись до підніжжя гори, все меншими і меншими стають ті перелічені слова на початку... І це так радісно!

Отже, головне - обрати вірний шлях та знати, чого ти від життя хочеш. Звичайно, що я не про набір матеріальних благ чи релігію. Я про життя! Чого ми від нього хочемо? Була б мудрість - точно б знали.


© Анданте, бізнес-майcтерня 1991-2017
При будь-якому використанні матеріалів,
посилання на сайт business-trainings.kiev.ua є обов'язковим.
(044) 496-20-76, 496-20-77
Пошта: 04070, Київ-70, а/с №170
Нижній вал, 7-9, центральний вхід, 3 поверх