Статті

Не варто недооцінювати важливість цього розділу. Адже, статті - це стисло подані знання через призму власного досвіду. Переглянувши їх, можна своєчасно отримати надзвичайно важливу інформацію, для пошуку якої довелось би витратити море дорогоцінного часу! Переважна більшість статей, які Ви тут знайдете, включені в книгу бізнес-тренера “Трансформація проблем - секретна зброя буддистів!” з циклу “Таємниці Тибету!”. Гарного Вам перегляду!

РЕЦЕПТ ЩАСТЯ від Його Святості Далай-Лами XIV!

Коли мова заходить про секрет досягнення щастя, на погляд Далай-Лами, то він в Бодхічітті і його можна помістити на долоні немовляти! А передає цей секрет Далай-Лама словами Великого Шантидеви, одного з професорів Наланди - першого університету в світі (Індія).

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Тварини не їжа - тварини наші друзі!”

Цей надпис побачив у Делі при вході до аптеки Далай-Лами. Хтось усміхнеться. А хтось - задумається... (На фото - бізнес-тренер "Анданте" та собака-поводир під час прощання в одному із селищ Гімалаїв).

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Як зробити “upgrade” своєї свідомості? Де й коли?

Пропоную почати з простого: встати тоді, коли ще всі сплять, і подумати декілька хвилин наодинці про щось надзвичайно важливе. Наприклад, про себе. Але зробити це дещо по-іншому, ніж ми звикли...

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Легендарний Стів Джобс - буддист, який зворушив світ!

У рейтингу авторитетного американського журналу Fortune, який складає список компаній, якими захоплюються понад усе у світі, перше місце роками дістається американській компанії Apple. І відразу перед нами в уяві цей погляд, ці очі...

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Найбільша проблема бідняків у тому, що вони думають, що багаті щасливі...

Найбільша помилка бідняків у тому, що вони думають, що багаті щасливі. Та реальність зовсім інша... Матеріально багаті люди, як ніхто, про це знають. Вони свідки того, як боляче отримувати психологічні проблеми, вочевидь спостерігаючи безсилля своїх грошей.

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Вчитель приходить лише тоді, коли учень готовий!”

Одного разу, дивлячись через пошукове віконце свого "Нікона", я зрозумів, що ми бачимо лише те, на що спрямовуємо свою увагу. Просто кажучи: що ми хочемо в житті - те й бачимо! Які хочемо помилки - такі й робимо! Отже: ми отримуємо в житті те, на що заслуговуємо! А ще - ми часто міряємо широкий та різноманітний світ своїми вузенькими рамками критики, скептицизму та сумніву... Іти вперед, розширювати свій горизонт - ось шлях перемоги! Стати самому собі внутрішнім вчителем, вклонившись Вчителям зовнішнім! І віддавати це все людям! Не має щастя в малому. Щастя - у великому!

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

“Думка, слово та дія” - це те, що в часі працює або на нас, або проти!

Думка завжди народжує два інших наслідки: слово та дію. Тому і є головною. Будьте впевнені: "Щоб добре жити - потрібно добре мислити!"

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Парадокс нашого життя!

Чи задавали Ви собі коли-небудь питання: чому професійні лікарі хворіють не менше ніж звичайні люди, а професійні психологи мають проблеми в стосунках, кар'єрі та особистому житті не менші, ніж ми? Відповідь очевидна: більшість людей так і не навчилися застосовувати отримані ними знання, а значить - не знають як саме функціонує їх розум. Тут в пригоді стає досвід наукової частини буддизму, оскільки ця релігія чи не єдина, яка обрала не "шлях віри", а "шлях самовдосконалення та практики"! Зокрема, науково-практична частина тибетського буддизму: глибинна психологія, медицина, астрологія, тук-дам (медитація після смерті), має досягнення, які в інших релігійних системах не присутні взагалі! Отже...

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

НАЙКОРОТША СТАТТЯ НА САЙТІ!

Наше життя - це результат наших вражень! Враження, як і люди, можуть бути чи друзями, чи ворогами. Прочитавши цю коротку статтю, Ви побачите, як я і сам став "жертвою" вражень від людини, яку не бачив уже більше двадцяти п'яти років. Але якій буду вдячний все своє життя. За що? - за враження!

Автор: Володимир Ілліч Коливай (Volodymyr Kolyvai):

Жінки бувають різними!

Аж страшно стає від того, як багато сучасні жінки приділяють уваги тілу та зовнішності: безкінечні фотосесії, парфуми, одяг... Чого ж дивуватися, що ставлення чоловіків однобоке?

 <  1 2 3 4 >  В кінець »
© Анданте, бізнес-майcтерня 1991-2017
При будь-якому використанні матеріалів,
посилання на сайт business-trainings.kiev.ua є обов'язковим.
(044) 496-20-76, 496-20-77
Пошта: 04070, Київ-70, а/с №170
Нижній вал, 7-9, центральний вхід, 3 поверх